Mijn ommezwaai

by | 12 nov 2018

Louise Smit | LR-WebdesignJaja, vorig jaar heb ik de stap gezet om naar de KvK te gaan. Daar heb ik mijn bedrijf LR-Webdesign ingeschreven. De stoute schoenen aangedaan om mijzelf aan te bieden om websites te maken en onderhouden voor ondernemers die zelf een bedrijf hebben en geen tijd, zin of geen kennis hebben om dit te doen. Na mijn gevolgde modules bij Eduvision, Scheidegger en LOI ben ik er wel klaar voor om te starten.

Heel spannend allemaal maar ben er wel beretrots op dat ik het wel gedaan heb! We zijn nu  weer in november maar een jaar later en het loopt best goed. Ik bedien uiteraard nog steeds  de websites die ik al deed. Ben nog steeds elke maandag (en ook andere dagen) bezig met de site van VakantieAnders (www.vakantieanders.nl) Verder komen er opdrachten binnen. Zo leuk om te merken dat mond op mond reclame nog steeds het beste werkt. Ik krijg op onverwacht momenten een vraag of ik met die en die in contact wil komen omdat ze iemand zoekt die een website kan maken.

Ook wil ik mij blijven ontwikkelen. Ik was op zoek naar iets en kwam al snel terecht bij VA School. Een online leerprogramma waar je het vak van VA Leert. VA staat voor Virtual Assistant. En dat is toch leuk. Hanneke Wessel & Nathalie Brunt hebben dit online leerprogramma opgezet en het is echt een feestje om de modules te volgen. Leuke opdrachten, fijn beschreven opdrachten met een handig werkboek per module.
Op dinsdag 2 oktober was de aftrap. De reis, in de auto met alleen maar regen, naar Valkenburg (zh) was de moeite waard. Er waren daar zo’n 40 vrouwen. Allemaal met de missie om VA te worden. Geen verhaal was hetzelfde maar tjonge wat een energie kreeg ik daarvan. Super om mee te maken!

En dan een eigen site maken en ook bloggen! Moet nog veel leren maar het begin is er!